Hangfoglaló

Kulturális menedzsment / Tanácsadás

„Azzal, hogy megteremtjük a könnyűzene tanulásának vagy a zenélésnek a lehetőségét, nem elsősorban előadókat nevelünk, hanem tudatos zenefogyasztókat.” – Bajnai Zsolt (interjú az index.hu-n)

A Hangfoglaló Program célja a magyar könnyűzene sokoldalú támogatása, nem csak a zenészek és menedzsereik, hanem vidéki klubok, kulturális operátorok és úgy áltlában minden zeneipari szerplő bevonása.

2016-os megalapításakor a a Flumina Magna örömmel állt a Hangfoglaló program mellé. A Könnyűzenei Menedzsment Alprogram Backstage című képzéssorozatának lebonyolítása mellett, a program összeállításában és kommunikációjában is részt veszünk. Az Innovációs Alprogram pedig lehetőséget nyújt számunkra is, hogy úgy láthassuk és láttathassuk a hazai zeneipart, mint még senki: kutatásokat állítunk össze és vezénylünk le, ezzel közvetlenül is hatással vagyunk az iparág jövőjére.

Az NKA 25 roadshown a Hangfoglaló Kollégium eredményeiről számoltunk be országszerte koncertekkel, könyvbemutatókkal, szakmai kerekasztalokkal, míg a nyaranta megszervezett Hangfoglaló Roadshown a hazai és határon túli fesztiválokon mutatjuk be a programot.