FLUMINA MAGNA

Magunkról

FLUMINA MAGNA

MAGUNKRÓL

A 2016-os megalakulása óta mi, a Flumina Magnánál töretlen lelkesedéssel dolgozunk a kulturális szférában azon, hogy rendezvényekkel, élményekre alapuló képzési módszerekkel és magával ragadó kommunikációs megoldásokkal áthidaljuk az ügyfeleink és a célcsoportjaik közötti rést.

A kultúrát keresztezzük a vállalati értékekkel, a művészetet az oktatással, a fesztiválokat a társadalmi felelősségvállalással. Stílust adunk a rendezvényeknek, fazont az üzeneteknek, valódi élményt a szereplőknek, használható tudást az oktatási programjaink résztvevőinek. A sikert nem csak elérésben és vendégszámban mérjük, hanem a közösségben végbemenő pozitív változásokon keresztül is.

Legyen szó HR kérdésekről vagy egy teljes projekt lebonyolításáról, kommunikációs stratégia kialakításáról vagy oktatásfejlesztésről, szakértő kollégáink megszállottan keresik a legjobb megoldásokat.

FLUMINA MAGNA

ÉS HOGY MIÉRT CSINÁLJUK?

Hiszünk abban, amit csinálunk és azokban, akik megbíznak bennünket. Hiszünk az együttműködésben, a munkában, a zöld rendezvényekben, az önkéntességben, a kommunikációban, a zene erejében és abban, hogy közösen valódi változásokat, vitathatatlan eredményeket érhetünk el.

Ötlet.

Egy formabontó kampány vagy emlékezetes rendezvény legfontosabb eleme és alapja AZ ÖTLET. Az ötlet nem hamisítható, vagy újrahasznosítható és nem mindig jön azonnal, meg kell érte küzdeni. És sosem maradunk alul.

Megszállottság.

Egyre jobbat, látványosabbat, emberibbet alkotunk, hogy megfeleljünk a saját sztenderdjeinknek. Nem egy újabb díjat szeretnénk a polcon tudni, azért küzdünk, hogy őszinte mosolyt csaljunk, a folyamatosan fejlődő önkénteseink arcára, vagy egy újabb fesztiválért, amit még jobbá formálhatunk.

Élmény.

A rendezvényekkel és kampányokkal maradandó kapcsolatot teremtünk a márka és a célcsoport között. A közös munka, az akár éjszakákon át tartó ötletelés azonban ügyfeleinkkel is örökre összeköt bennünket.

Megoldás.

Nem ismerünk lehetetlen feladatokat! Csak olyanokat, amelyekre mások még nem találtak JÓ megoldást. Ezen kihívások pezsdítenek fel bennünket és motiválnak arra, hogy olyan területeket is felfedezzünk, ahol előttünk még nem járt senki.

Fókusz.

A legjobb ötleteinket körültekintő tervezéssel és a legmodernebb rendezvénytechnikát használva valósítjuk meg. A projektjeink különböző fázisaiban egészen más területekre fókuszálunk, hogy a végén a sok, összefonódó részlet ne csak egy egészet, de annál jóval többet is kiadjon.

Merészséggel fűszerezve.

Merünk mások lenni, merünk mindent új szemszögből vizsgálni, ennek eredményeként pedig valóban egyedit alkotni.

Miben vagyunk erősek?

Kulturális menedzsment 100%
Kampányok 90%
Tanácsadás 95%
Oktatásfejlesztés 75%
Rendezvényszolgáltatás 99%
0
Megvalósított rendezvény
0
Fesztiválos kitelepülés
0
Képzési alkalom
0
Sikeres kampány

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és dolgozzunk együtt egy új, izgalmas projekten!