Fesztivál Önkéntes Központ

Kulturális menedzsment / Rendezvényszolgáltatás

Önkénteskedni menő, sőt önkénteskedni szexi, emellett hatalmas kaland is. A fesztiválokon végzett önkéntes munka segíti az olyan készségek elmélyülését, mint a csoportmunka vagy az empátia, emellett pedig előmozdíthatja belépésüket a munka világába.

Cégünk – az ország legrangosabb fesztiváljaival együttműködve – irányítja a kulturális szféra legnagyobb – évente mintegy 1500 fiatalt bevonó – önkéntesprogramját, felelünk a lebonyolításért, a jogi háttér biztosításáért, az önkéntesek jólétéért és mentorálásáért, és általában a programmal kapcsolatos minden probléma megoldásáért, ezzel párhuzamosan pedig folyamatosan kutatjuk azon új területeket, ahol bevethetőek lennének az önkéntesek.
A Fesztivál Önkéntes Központ kiegészítő projektje a Hello Mentor Program. Egy komplex, nemzetközi önkéntes-mentor képzési program, amely kutatásokra és gyakorlati tapasztalatokra alapoz. Legnagyobb örömünkre hatalmas a túljelentkezés, ráadásul olyan előadók is a kampányunk mellé álltak, mint Péterfy Bori, Pásztor Anna, vagy Gerendai Péter.