Kulturális menedzsment

Kidolgozzuk kulturális és művészeti programok, kezdeményezések átfogó stratégiáját. Emellett saját művészeti koncepción alapuló rendezvényeket is megvalósítunk. Fiatal művészeknek nyújtunk támogatást ahhoz, hogy könnyebben elindulhassanak a pályájukon. A kulturális értékek továbbörökítését az önkéntesprogramon keresztül is igyekszünk megvalósítani, olyan kezdeményezések mellé állunk, amelyek a társadalmi felelősségvállalásra is felhívják a figyelmet.

Kampányszervezés

Reklám-, marketing- és PR-feladatok kreatív szemléletű megoldását vállaljuk. Olyan projektek mögé állunk be, amelyeket a magunkénak érzünk, céljaikkal azonosulunk, és szívesen dolgozunk azon, hogy minél szélesebb közönséghez elérjenek. Ennek egyik fő eszköze a közösségi média, és az egyes projektekhez tartozó témák interaktív, a közönséget bevonó népszerűsítését is vállaljuk.

Tanácsadás

A projektmenedzsment terén megszerzett szakmai tapasztalatunkat adjuk át szakértő tanácsadóként közreműködve rendezvények és projektek megvalósításában, elsősorban művészeti területen. Teljes körű tanácsadást nyújtunk az előkészítési fázistól kezdve a megvalósításig, beleértve az adminisztrációs támogatást és a HR-kérdések kezelésében nyújtott segítséget is.

Rendezvényszolgáltatás

Vállaljuk rendezvények teljes körű előkészítését és lebonyolítását a koncepció kidolgozásától kezdve a rendezvény stábjának összeállításán és kommunikációján keresztül a helyszíni lebonyolításig, beleértve a teljes pénzügyi menedzsmentet is. Emellett igény esetén vállaljuk rendezvények részfeladatainak megtervezését és kivitelezését is. A rendezvényeknek nyújtott szolgáltatásokon belül két számunkra különösen fontos, speciális szakterületünk az önkéntesprogramok kezelése és a rendezvényzöldítés.

Oktatásfejlesztés

Adott célcsoportra kifejlesztett, non-formális oktatási eszközöket alkalmazó módszerek segítségével fejlesztjük a célcsoport készségeit. Oktatási módszereinkkel támogatjuk a célcsoport (jelenleg futó projektjeinkben dolgozunk többek között fiatalokkal, művészekkel és migránsokkal) érvényesülését, munkaerőpiaci integrációját, vállalkozásfejlesztési készségeik és pénzügyi ismereteik bővítését.